Nieuws

Website update Geplaatst op maart 29, 2016 23:55

Geniet van de nieuwe website achtergrond met in de kijker zorgvuldig gekozen bijzonderheden uit de boomkwekerij of catalogus:

Website background


In de media - Televisie Jardins et Loisirs (RTBF) - Uitzending Geplaatst op november 08, 2015 22:16

Onze boomkwekerij op TV, Jardins et Loisirs (RTBF), vanaf minuut 20 zijn wij aan de beurt. Onderwerp: klein blijvende bomen voor steeds kleiner wordende tuinen. Ook al heb je maar een tuintje van 1m², ik heb er wel een boompje voor. We hadden prachtig weer, mooie herfsttinten gefilmd, kortom een ganse dag amusement (met dank aan Luc Noël en zijn ploeg).

Uitzending Jardins et Loisirs (RTBF)


In de media - Televisie Jardins et Loisirs (RTBF) - Preview Geplaatst op november 01, 2015 11:23

Onze boomkwekerij binnenkort op TV: Jardins et Loisirs (RTBF). Hier alvast een voorproefje (met dank aan Luc Noël en zijn ploeg):


In de media - Magazine Libelle - Hier groeit en bloeit alles! Geplaatst op augustus 07, 2015 00:10

In de Libelle editie 32 van 5 augustus wordt mijn vrouw letterlijk in de bloemetjes gezet. Dit met een prachtige reportage over haar passie voor onze siertuin. Om het met haar eigen woorden te omschrijven: "Met zo'n tuin hoef je niet meer op vakantie te gaa" en “Ik heb een drukke job, maar als ik in mijntuin wandel, valt alle stress van mij af”. Alle bijzonderheden qua aanpak komen aan bod zoals zeldzaamheden, lagen, sfeer, omgeving, plantenkeuze, bodemsoort, structuur, ... De boomkwekerij en siertuin vullen elkaar getrouw aan.


In de media - Weekendkrant HLN - Huisje, tuintje & boompje Geplaatst op september 30, 2011 23:26

In de weekendkrant van Het Laatste Nieuws van 28 september staat onze boomkwekerij als referentie voor dwergbomen. Onze tuinen worden namelijk steeds kleiner maar op minder dan 5 vierkante meter kun je al een prachtexemplaar kwijt. We beschikken over verschillende dwergbomen speciaal gekweekt en geënt om klein te blijven (met dank aan groenjournalist en tuinexpert Laurence Machiels).

In de media Weekendkrant HLN huisje, tuintje & boompje