Nieuws

Event - Groot Groen Plus - Hester Macdonald over Jo De Martelaer zijn noviteiten Geplaatst op november 7, 2017 22:03

Hester Macdonald van World Radio Switzerland (www.worldradio.ch/player) was er als de kippen bij voor een interview.

"Uw inzending verdiend goud en dat gaan we niet alleen aan de Zwitsers verkondigen maar aan de ganse wereld".

"One of the big plant shows in the Netherlands is Groot Groen Plus. It’s held in the hometown of Van Gogh, Zundert, and it brings together tree and shrub specialists from all over the Netherlands and Europe. The theme of “My favourite tree” was chosen to help the growers pick out their best plant, some grown as a seedling or a graft and for some of them, it was a new and unique variety. Jo De Martelaer of the Hortus Conclusus nursery was showing a magnificent example of Ginkgo biloba 'Conica Clair de Lune' (‘JDM001’) PBR. A new pyramid-shaped Ginkgo biloba cultivar, found in 1999 as a seedling in the nursery of Jo De Martelaer in Belgium."

Hester Mcdonald (Website)


Event - Tuindagen van Beervelde 2009 Geplaatst op oktober 7, 2009 16:57

Deze keer houden we geen opendeurdagen voor de boomkwekerij maar staan we voor het eerst op de Tuindagen van Beervelde. Onze nieuweling, de Mespilus Germanica 'Flanders Giant' ®, met zijn reuzegrote mispels, wordt er exclusief aan het grote publiek voorgesteld en te koop aangeboden!
De Tuindagen Beervelde

Event - Open Kwekerijdagen oktober 2008 Geplaatst op oktober 8, 2008 09:23

Tijdens de Tuindagen van Beervelde is onze kwekerij terug open voor het publiek van 13.30 tot 18.00. Het is een traditie geworden om tijdens die dagen ook onze kwekerij en toontuin open te stellen voor het publiek. De kwekerij bevindt zich op amper 9 km van de afrit Beervelde. De routeplanner vindt u bij contactgegevens.

Op de website van Tuinadvies kan u onder de rubriek groene uitstapjes een kortingbon van 10% vinden, te gebruiken tijdens de open kwekerijdagen!

Dit seizoen zijn er opnieuw heel wat nieuwe zeldzaamheden gekweekt waaronder unieke Ginkgo's, Eiken en Magnolia's!
De Tuindagen BeerveldeEvent - Open Kwekerijdagen mei 2008 Geplaatst op mei 20, 2008 12:58

Tijdens de Tuindagen van Beervelde is onze boomkwekerij terug open voor het publiek van 13.30 tot 18.00. Het is een traditie geworden om tijdens die dagen ook onze kwekerij en toontuin open te stellen voor het publiek. De kwekerij bevindt zich op amper 9 km van de afrit Beervelde. De routeplanner vindt u bij onze contactgegevens.

Dit seizoen zijn er opnieuw heel wat nieuwe zeldzaamheden gekweekt waaronder unieke ginkgo's, eiken en gele magnolia's!
De Tuindagen Beervelde

Event - Open Kwekerijdagen oktober 2007 Geplaatst op september 26, 2007 16:01

Tijdens de Tuindagen van Beervelde is onze boomkwekerij terug open voor het publiek van 13.30 tot 18.00. Het is een traditie geworden om tijdens die dagen ook onze kwekerij en toontuin open te stellen voor het publiek. De kwekerij bevindt zich op amper 9 km van de afrit Beervelde. De routeplanner vindt u bij "contact".

Op de website van Tuinadvies kan u onder de rubriek groene uitstapjes een kortingbon van 10% vinden, te gebruiken tijdens de open kwekerijdagen!

Dit seizoen zijn er opnieuw heel wat nieuwe zeldzaamheden gekweekt waaronder unieke ginkgo's, eiken en magnolia's!
De Tuindagen Beervelde